За комплекса

CASA MONTE MARKOVO е впечатляващ проект, който обръща внимание на всички аспекти на един жилищен комплекс – от строителството, през оптималното разпределение в жилището, до функционирането му, когато се напълни с живот. Комплексът е изграден, за да се използват по най-добрия начин възможностите на локацията и да отговарят на потребностите на хората.

Локация

Комплексът се намира на отлична локация, недалеч до градската инфраструктура и същевременно сред природата. Близо е до основна артерия, част от републиканската пътна мрежа, която осигурява бързо предвижване до града. На 10 минути път пеша има СПА център, спортни игрища и детски кътове. Разположението е за хора, които искат да избягат от градския шум, но в същото време да използват всички предимства и удобства на Пловдив.

Зелени площи

Комплексът е с обща застроена и незастроена площ от 2400 кв.м., от които близо 1000 кв.м. са зеленина. В него няма да откриете максимално застрояване, а светлина и пространство. Всяка от къщите разполага с обособено дворно пространство с площ от 75 до 257 кв.м., в зависимост от Вашето желание и предпочитание. Дворните места са ориентирани с изглед към Пловдив и върховете на Стара планина, като всяко от тях е с веранда сред зеленината.

Паркинг

Всяка от еднофамилните къщи в УПИ I разполага със собствен гараж и склад, с топла връзка към първия етаж. Всяка от къщите в УПИ II разполага със собствено паркомясто до къщата, както и с възможност за покупка на гараж с изключително удобен излаз към основния път. Достъпът до всяка къща е осигурен с две разделени алеи за пешеходен и автомобилен подход, което, заедно с малкия брой собственици, гарантира възможността за свободно паркиране на поне два автомобила за всяка къща.

Удобства

Това е уютен и неголям комплекс, напълно противоположен на масовото застрояване. Самостоятелна улица гарантира достъп и място за паркиране за всеки 4 къщи, като всеки от двата портала ще бъде с дистанционно управление за собствениците. Дворните места са обособени чрез храстова растителност, което гарантира Вашия комфорт и уединение.

Концепция

CASA MONTE MARKOVO е иновативен жилищен комплекс, който залага на различен подход. Концепцията на инвеститорите и проектантите е индивидуалност във всеки аспект – от изграждането, до функционирането му, когато той се напълни с живот. Комплексът се отличава с максимално спокойствие и индивидуалност. Състои се от 8 къщи, разделени на два типа – 4 еднофамилни и 2 двуфамилни, всички на две нива. Достъпът до всяка от тях се осъществява от две самостоятелни алеи за автомобилен и пешеходен подход с отделен пряк излаз на външния път, което гарантира Вашия комфорт, удобство и сигурност. Локацията е на едно от най-търсените и предпочитани места – в подножието на Родопската яка в село Марково.
Проектът е направен индивидуално спрямо местоположението, за да се използват пo най-добрия начин неговите дадености. Той е изготвен от водещото архитектурно студио „ПроАрх”, автори на редица емблематични проекти у нас. Комплексът е достатъчно близо до града, но в същото време притежава свободата и простора на природата. В него са съчетани функционалност и комфорт за всички хора, които са мечтали за такъв дом, но не са смеели да протегнат ръце към него.

Casa Monte Markovo

Предлага 8 къщи, които могат да се превърнат в бленувания дом за всеки. Това е благодарение на възможностите, които се предоставят от инвеститора и многообразието от типове жилища в комплекса. Идеята е, че всяка от осемте къщи има своята отличителна черта, в която всеки да припознае своето място. Целта е да се откликне на всяко едно търсене - от голяма самостоятелна къща, до по-компактна, но всяка съдържаща в себе си живота сред природата, недалеч от Пловдив.
Индивидуалността в проекта позволява различни видове квадратури жилища и лични дворни пространства, веранда, паркомясто, собствен избор във възможностите за закупуване на гараж. Вариантите за разплащане също са многобройни. По този начин може да се достигнат цени, които са достъпни и допустими за множество хора. Затворената жилищна зона е разделена в два урегулирани поземлени имота (УПИ), като умишлено те не са застроени до максималните им показатели, за да притежават трите основни характеристики - Индивидуалност, комфорт, свобода.

УПИ 1

В УПИ 1 са разположени четирите еднофамилни къщи, като всяка от тях е с РЗП около 255м2. Разполагат със собствен гараж, както и различен по големина двор - от 100 до 257 м2. Собствениците на тези къщи ще могат да се насладят от верандата си на вълшебната гледка през деня към величествената Стара планина, а нощем - към светлините на хилядолетен Пловдив.

УПИ 2

В УПИ 2 са устроени двете двуфамилни къщи, като всяка от тях е с РЗП около 137 м2. Разполагат със собствено паркомясто, като има възможност за закупуване и на гараж. Жилищата, както и тези в УПИ I са за хора, които искат децата им да растат на чист въздух край природата, но същевременно да са близо до образователната, здравна и социална инфраструктура на града.
Направете запитване

Ние, от CASA MONTE MARKOVO, вярваме, че мечтите могат да се постигат, както и че всеки човек може да има своя дом, близо до града, изпълнен с уют и топлина. Затова ви предлагаме напълно идивидуален и реален подход. Изберете своята по големина къща и двор. От нас ще срещнете коректност и конструктивност, за да бъдете усмихнати в своя дом.

Моля, направете запитване като попълните контактната форма или се свържете с нас на телефон +359 899 139 152